MUDr. Jan Miklánek: „Do kávy mlieko na rakvu veko“
V skratke chce pán doktor povedať: „Do kávy mlieko na rakvu veko.“
MUDr. Jan Miklánek: „Nesmel som o tom písať, pretože by to vzbudilo paniku medzi českým i slovenským ľudom!“
Betalactoglobulín – nachádzajúci sa v kravskom mlieku – sa s kofeínom nadväzuje na zlúčeninu,
ktorá DRÁŽDI sliznicu hrubého čreva a napomáha k vzniku RAKOVINY v tejto lokalite!!!
Preto sme jedni najviac postihnutí na svete RAKOVINOU hrubého čreva a konečníka.
Zase som mal pravdu!!!
Hovorím to už 15 rokov a hovorím stále – NEPITE KÁVU S MLIEKOM!
Pošlite – povedzte to teda všetkým známym, na ktorých vám záleží!
Silne varujúce lekárske a biologické vysvetlenie PREČO!
Kombinácia čiernej kávy a tuku z mlieka, smotany atď., totiž na celé naše telo nepôsobí ani trochu priaznivo!!! Pôsobí totiž veľmi zle na dvanástorník (alebo duodenum), ktorý potom v kŕčoch stiahne svoje hladké svalstvo a následne začne vyraďovať z prevádzky pankreas brušný. Ďalej potom zablokuje aj celý žlčník.
Žlčník je vlastne zásobné skladisko žlče v našom organizme. Žlč sa má samočinne do tráviacej sústavy uvoľňovať zakaždým vtedy, keď zjeme čokoľvek mastné, aby ten prijatý tuk bol pre správne následné
strávenie vopred dostatočne emulgovaný. Ak nám ale žlčník z akéhokoľvek dôvodu riadne nefunguje, máme zamiesené na mnohé ďalšie zdravotné problémy označované dnes za bežné civilizačné choroby.
Snáď najväčším problémom je, ale nulová osveta, že sa toto naozaj varujúce vedecké poznanie
spravidla dozvedáme, až keď máme 70 rokov a v priebehu predošlých päťdesiatich rokov sme
obľúbenú kávu tak radi popíjali práve s mliekom, či smotanou, pretože len tak nám to chutilo
a obchody sú toho doslova plné. Kŕče a bolesti sa potom za čas objavujú aj v oblasti bedrovej
chrbtice, kedy chronický nedostatok žlče v črevách spôsobuje až bolestivú zápchu.
Žlč, ktorá sa nedostane do dvanástorníka, sa usadzuje s výraznou bolesťou práve pri vývode
žlčníka a tvorí sa tam najprv žlčový piesok. Avšak neskôr sa môžu vytvárať až skutočne veľké
a životu nebezpečné žlčové kamene, ktoré nakoniec žlčník úplne upchajú.
Z čínskej medicíny sa dozvedáme, že meridiánová spojnica chorého žlčníka prechádza
všetkými veľkými kĺbmi nášho organizmu (bedra, ramená, kolená) a spôsobuje ich silné
bolesti, až chronickú nehybnosť. Chýbajúce šťavy pankreasu spôsobujú v črevách
veľmi silné nadúvanie (meteorizmus).
Vracajúce sa žlčou reaktivované žalúdočné šťavy potom silne poškodzujú už aj samotný pankreas a práve tak potom vzniká stále sa rozmáhajúca cukrovka (diabetes mellitus). Čo je vo svojej podstate len veľmi málo alebo úplne nefunkčný pankreas, pretože sa v ňom potom následkom prekonaných poleptaní žalúdočnou kyselinou a následných zápalov už netvorí v patričnom množstve, alebo vôbec, veľmi dôležitý hormón inzulín. Takto okrem iného je ochromená aj činnosť mnohých ďalších slizníc v celom tele.
Káva navyše obsahuje veľké množstvo veľmi agresívnej kyseliny šťaveľovej. A keď obličky túto látku nestačia dostatočne rýchlo vylučovať prostredníctvom moču, potom sa ľahko vytvorí z prítomných
kryštálov kyseliny šťaveľovej najskôr močový piesok. Neskôr sa ale vytvárajú aj obrovské, vysoko bolestivé a zároveň aj rizikové močové kamene. Ak je totiž v našom organizme neustále prítomné príliš veľké
množstvo kyseliny šťaveľovej, cez hrubé črevo sa následne vstrebáva späť do tela a usadzuje sa aj do kĺbov a svalov.
Dochádza tak k silným bolestiam (vnímaným najmä v noci) ako v oblasti chrbtice, ako aj v oblasti
veľkých kĺbov. Týmto spôsobom vzniká aj veľmi podobné, vysoko bolestivé a pohyb obmedzujúce
ochorenie, ako je dna!!!
Pokiaľ teda aspoň trochu myslíte na svoje neskoršie zdravie, popíjajte svoju obľúbenú kávičku
zásadne bez mlieka či smotany a len v malom množstve! A s ňou, alebo hneď po nej, si už zásadne
nikdy nedopriavajte šľahačku, či dokonca nejaké vysoko kalorické, teda najmä silne mastné zákusky, či koláčiky…
NEPONÚKAŤ ANI SVOJIM PRIATEĽOM, KAMARÁDOM A ANI PRÍBUZNÝM!
Zanechajte nám komentár