Ako začať kariéru podľa seba?
Spojiť príjemné s užitočným. To ponúkajú Pivovary Topvar študentom 4. a 5. ročníkov vysokých škôl. Otvárajú ďalší ročník platených letných stáží. Prihlásiť sa je možné do 9. apríla 2017 a úspešní kandidáti budú mať možnosť zažiť na vlastnej koži ako funguje jedna z najväčších pivovarníckych spoločností na Slovensku a premeniť svoju lásku k pivu na zaujímavú kariérnu príležitosť.
Pivovary Topvar otvárajú svoje brány počas 10 týždňov v priebehu prázdnin, a to nielen v centrále v Bratislave, ale aj vo výrobe vo Veľkom Šariši. Pre tých, ktorí by radi pracovali v zahraničí sa otvára možnosť absolvovať letnú stáž aj v partnerskom Plzeňskom Prazdroji. Najúspešnejší stážisti môžu následne získať ponuku na ročný platený Trainee program ako napr. Brewing Engineering a Packaging Engineering pre absolventov technických stáží.
Počas stáže čaká študentov práca na reálnom projekte, za ktorý budú zodpovední, pravidelná konzultácia s manažérmi, tréning prezentačných zručností, ale aj spoločná teambuildingová aktivita všetkých stážistov, kde si môžu vymeniť dojmy a skúsenosti.
„Každý rok vďaka letným stážam spoznáme množstvo zaujímavých mladých ľudí, ktorí sú veľmi šikovní a majú potenciál. Tí najšikovnejší z nich sa stali našimi platnými kolegami,“ približuje Drahomíra Mandíkova, riaditeľka pre firemné vzťahy a komunikáciu z Pivovarov Topvar. Príkladom je Štefan Bajús, ktorý má pivovarníctvo takpovediac v krvi. Jeho starý otec, tiež Štefan, pracoval v pivovare viac než 30 rokov a v rámci vlaňajšieho vyhlasovania Slovenskej pivnej korunky získal ocenenie v kategórii Osobnosť slovenského pivovarníctva a sladovníctva. A samotný Štefan ml. dodáva: „Letnú stáž som absolvoval v pivovare vo Veľkom Šariši na oddelení energetiky a mojou prácou bolo zakresľovanie a dokumentácia. V súčasnosti pracujem v pivovare v Plzeňskom Prazdroji ako projektový inžinier. Som rád, že sa ešte stále môžem so starým otcom poradiť, ak potrebujem.“
Dôkazom toho, že práca v pivovare je pre mladých ľudí atraktívna je aj Ivana Slezáková, ktorá pôsobí ako Trainee v pivovare vo Veľkom Šariši. „Som uprostred celého diania, priamo vo výrobe. Postupne sa oboznamujem s výrobným procesom, od sladovne, kde sa mení jačmeň na slad až po filtráciu. Všetko je pre mňa nové a zaujímavé,“ neskrýva nadšenie.
Kompletnú ponuku aktuálnych stáží v spoločnosti Pivovary Topvar nájdete na http://topvar.topjobs.sk/.
*****
Zanechajte nám komentár